Fantasy

Jag grät idag. Medans jag lyssnade på The xx. Anledning: Okänd. Obehagligt!

Jag ritade även. Inte särskillt fint blev det men det är en bild vilken jag inom kort ska filmatisera. En svart vit kortfilm tänkte jag mig. Kanske ritar lite fler kortfilmsbaserade-teckningar sen. Nu ska jag se Legenden Från Övärlden. Hej

x2

Lite halvhäftigt om inte ashäftigt så har jag gjort en upptäckt. Jag har hittat den där personen som jag, för inte allt för länge sedan, talade/skrev om. Hittat och hittat, Personen kom till mig som en cd på posten. Efterlängtad. Glädjefyllnadsförmågahavande. Fin. Det är näst intill läskigt om inte bara helt fantastiskt hur detta hände. På det ställe som jag så länge har fruktat, möttes vi. Lika i allt vad det gäller musik, framtid, åsikter, intressen, drömmar.
Det känns faktiskt väldigt bra!

Grejen är inte att jag inte har hittat personer som denna innan, för det har jag. Men som många relationer, så torkade även dessa ut tillslut. Men inte denna gång. Det tillåter jag inte.

Nu ska jag poppa popcorn och troligen ladda ner Cube. Det är en "skräckfilm" (?) från -97. Den liknar Saw filmerna och handlar om några främlingar som vaknar upp i ett kvadratiskt rum. Rummet sitter ihop med tusentals likadana kvadratiska rum men vissa av dem innehåller ju såklart spexade dödsfällor och sånt. Jag tror den kan vara intressant.

Ikväll var en helt-okej-lite-seg-kväll. Jag var på en dunderintressant, verkligen, spelning med personen, vilken jag beskrev ovan och vi hade det lagom trevligt. Dock fick jag mig en chock när jag upptäckte vem som också var musiksugen denna kväll. Iallafall. Bandet, T o p p r o v d j u r. (smygreklam) Var som väntat, ganska tuffa. Snöovädret, S n ö o v ä d e r. Var som oväntat, Ganska ashemskt. Just nu precis nu somnade min höger hand. Så jag tänker avsluta. Hej


Weekend Wars

Helt-okej-händelser-med-vecka-7:
.Ituneslistan blir allt fylligare och fylligare
.Jag har sett ett antal bra filmer
.Jag har laddat ner. lite
.Jag har spenderat 3 timmar i total tystnad. Väldigt intressant var det
.Jag har köpt någonting, som jag inte kan minnas var det var
.Jag har planerat min framtid lite
.Jag har träffat en vän som jag inte träffat på länge
.Jag har gjort något annat bra

Idag upptäckte jag något fruktansvärt irriterande; SYNONYMER.SE är överskattad. Denna var i flera år, min favorithemsida, min högra hand, mitt bästa verktyg när det gällde det svenska språket och min hantering och utveckling av det. Hur/Varför/Vad? Jag skulle idag, av en okänd anledning, kolla upp synonymer för ordet gammal, gissa vad jag ser då; Gammal: föråldrad, ålderstigen, mångårig, möglig, mossig, orkeslös, kraftlös, utsliten (?) Vad ska det betyda? De drar alla över en kam! som att alla äldre är utslitna och kraftlösa? och mögliga? Jag har då aldrig sett en möglig gammal människa. Kan inte i min friaste fantasi föreställa mig hur en sådan ser ut. Kan du?

Nu tänker jag nog läsa lite mer om Sir Walter Raleigh. Faktiskt, så börjar han nästan bli intressant nu. Först ska jag troligen göra en lite ändring på bloggen!

                                                             Någon dag ska jag klippa lugg. Sådeså.


Fisk

Idag hade jag en sån där spännande dag. Jag var nämligen på Aquaria med min vän Isabell. Det var jätteroligt. Även fast vi bara var där i 20 minuter. heh. Vi tittade på hajar och gick i en regnskog. Sen insisterade Isabell på att vi skulle gå och äta Sushi för hon blev uppenbarligen så hungrig av att se alla dessa mögliga malar. *~* Hon tog mig iallafall till Kungshallarna där jag åt min första, på 3 år, Sushiportion. Hur var det? Jag åt en halv bit, som innehöll ris, gurka och sesamfrön. Jag provade en sån där med lax och ris. Men den stannade inte länge i min mun. Urs. Efter det tog vi oss hemmåt och tittade på en film. Samt tog fina bilder.

Nyss såg jag en Anton Corbijn film. Den heter Don Van Vliet: some Yoyo Stuff. Den var väldigt snygg. Väldigt Anton Corbijn. Dock inte så intressant. Eller jo såklart den var det. Men den var för flummigt. Det förstörde en del. Nu lyssnar jag hursomhelst på The Beatles och laddar ner ett saknat Modest Mouse album. Sad Sappy Sucker, på Jacobs request.   Det   går   oacceptabelt   sakta.

Imorgon ska jag på teater och se Bröderna Lejonhjärta med min storesyster och hennes lillebror. Det blir förhoppningsvis roligt. Sen ska jag nog träffa Andrea och kanske några andra vänner. Det känns bra, att inte slösa årets alla<3dag på en kille. Den ska spenderas med vänner eller familj tycker jag. Dock kan vännen vara en kille. Hm. Nu gick jag emot mig själv. Vad skönt det var. Det ska jag göra oftare. Nu ska jag sova. Jagärastrött. Hej.

Det blev tydligen inga bilder på min vargsamling denna gång.


Colorado

Jag har gjort en upptäckt. Jag äger 3 st vargtröjor, en vargnyckel, en vargfilm, ett vargbokmärke, ett varghalsband och ett varggosedjur. Vargar är lite mysiga faktiskt. Jag har också upptäckt att jag måste lämna in mina Dr. Martens på lagning samt köpa nya skosnören då dessa har gått sönder. Surt. Hur som helst är Grizzly Bear bra. Särskillt att sova till. Försöker dock hålla mig vaken varje gång tills pågående låt är avslutad, eller försökte iallafall, tills jag kom på att efter en låt kommer en annan vilket resulterar i ytterligare ca 3 minuter att försöka hålla sig vaken, vilket betyder att om iTunes fungerar korrekt så kommer låtarna att spelas upp om och om igen då jag tryckt på en sån där liten smart knapp som kallas repeat, vilken förlängde min vakna tid ett antal timmar, tills datorn dog. Opraktiskt. Med sådana knappar, ifall man skulle glömma att man tryckt på dem. Eller ifall man skulle få krampanfall precis när man skulle sova och helt enkelt inte var kapabel att sträcka sig till datorn och stänga av funktionen. De borde helt enkelt göra den röststyrd eller något. Fast tänk om man är stum och får ett krampanfall. Urs. Det finns helt enkelt ingen realistisk lösning på detta. Jag får fortsätta förlänga mina kvällar eller skriva påminnelselappar om att stänga av repeat-funktionen på iTunes. hm. Värt stt testa. Kanske.

Hur som helst i lördags sov Caroline hos mig. Vi kollade på Mio Min Mio (Som hon pinsamt nog inte hade sett *~*) och åt choklad, kakor, kakor, te, cola. Personligen tycker jag att Mio Min Mio och Bröderna Lejonhjärta var Astrid Lindgrens mästervärk. Mycket pågrundav musiken vilken iof troligen inte var Astrid Lindgren som gjort, men budskapen tycker jag om. På söndagen, alldeles nyss, var jag hos min vän Johan och åt pizza och kollade på Stolthet Och Fördom. Den är så himla fin! Sen, för ca 1½ timme sedan åkte jag hemmåt. Nu tänker jag försöka somna inom de kommande 13 minutrarna. För att slå något rekord. Sen tänker jag drömma om vargar, festivaler, pesto och tattueringar. Sådeså!

(p.s. Imorgon tänker jag lägga ut fina bilder på min vargprylsamling. Bara så du/ni vet. (Överskattning av mig själv om jag hade skrivit ni före du, som jag tänkte göra först, som att jag hade förväntat mig att ett flertal personer skulle läsa detta. Pff.)) 


PRO

Oerhörd stolthet! Jag är så stolt. Över mig själv. (heh) Jag har idag, åsdakommit otroliga saker.
1. Åkt skridskor utan att ramla EN gång.
2. Spelat ishockey utan att skada mig.
3. Suttit i 30 min i tele2s kundsupport och samtalat med en okänd människa om internet anslutning och snö.
4. Samt med hjälp av ovanstående, installerat ett fast bredbandsmodem (?).
5. Gjort någonting annat som är värt att vara stolt över!

Btw. Så tror jag så glasklart på 2012-profetian. Och nu vet inte jag hur man lägger in en direktlänk sådär snyggt och snabbt men här är den iaf. http://www.2012-domedagen.se/mayakalendern_2012.html Där står allt man kan tänkas behöva veta för att kunna utveckla en full panikångestattack. Varför du skulle vilja utveckla en sådan vet jag inte. Hur som helst. Där står det om ett antal (3 tror jag) vetenskapliga händelser som kommer att inträffa den 21:a December 2012.   Läs   endast   om   du   anser   dig   modig. Iallafall så fick denna sida mig att stanna upp ungefär 37 sekunder och tänka lite. 2, nästan 3 år kvar. Till en början drabbades jag ytterligare av en panikångestattack, sen kom jag på svaret. På mina frågor/problem/någonting annat. Ignorera. Jag kan/är väl medveten om att det ska inträffa (om det ens inträffar) men jag kan ju verken påverka de faktum att det kanske inträffar eller på något sätt undvika det. Jag skulle ju kunna göra alla de där sakerna som jag alltid velat/drömt om. Fast om alla tänker så blir det ju bara en massiv våg av stress över hela världen, att hinna besöka massa platser, köpa massa saker, kanske tillochmed ren kaos kommer inträffa när folk inser att de kan göra som de vill. (vilket jag för den delen också är säker på kommer inträffa hur som helst) Dock tror jag tvärtom att det här kommer påverka oss mer psykiskt än fysiskt. Jag tror att allt fler kommer bli utbrända, deprimerade och stressade. "Gå in i väggen", inte orka jobba, inte orka leva. (Jag tror dock också att många kmr bli fysiskt skadade också. Få massa näringsbrister som doktorerna kan hitta på nya löjliga namn åt) Jag känner dock att jag tillhör de som är psykiskt-starka och jag tror fullt och heligt att jag kommer överleva. Och just för att jag tror det, så kommer jag det. Låt mig presentera er för min vän tankekraften. Hand i hand vandrar vi livets väg och hoppar över de hinder vi stöter på. Jag får en idé, tankekraften gör den möjlig att genomföra och tillsammans genomför vi den. Nu fick jag en idé om att resa mig från min ovanligt bekväma lotusställning och värma lite mat. Min tankekraft överväger förslaget och bestämmer sig för att vi ska genom föra det.                Nu genomför vi det!

RSS 2.0