Himla schysst dag

Himla schysst dag. Kom hem vid halv sex efter en kul kväll. Sover fyra timmar och vaknar vid halv tio. Inser att jag fortfarande är full och ser inte längre fram emot Naturhistoriska och cosmonova med 3D bio som man mår illa av även vid nyktert tillstånd. Lyckas ta mig igenom några timmar på mitt favvo museum för att sedan springa ärenden i stan med Elsa! Avslutar dagen med att komma hem i halvdåligt skick (som en begagnad elvisp, eller en VHS-kasett från tidigt 90-tal som är repig och halvt avmagnitiserad). Väl hemma, sliten visst men icke tomhänt (!), plockar jag fram min påse fylld med dagens fynd. En beige magtröja från Monki, två Cornelis-affischer, en Thomas Di Leva-affisch och en Mogwai-affisch!! Himla schysst dag. Nu ska jag dricka Irish Coffee och kolla på 127 Hours.

White Jack

Jag vill klä mig i trasiga kläder och ha en snygg morgonfrisyr och ha massa snygga kängor och bli regissör och vara vegan och ha råd med att använda endast ekologiska produkter och ha en egen lägenhet fylld med papperstranor och gamla möbler i mörka och starka färger.
White Stripes är bra. Gud, önskar att jag hade något roligare att blogga om.

What.

Trist, att 2011 skulle börja med att jag förlorar en stor del av min närmaste vänkrets till utlandet. I Canterbury har de bosatt sig för tre månader framåt. Vad kul, för dom, och synd för mig.
.2011 har för övrigt varit ett schysst år hittils. Jag spenderade de första dagarna med att kolla på alla (tre) säsonger av Avatar: The last airbender från klockan sju på kvällen till klockan fyra på morgonen. Där i mellan har jag sovit och ätit. Jag har också sett några filmer och tagit mig utomhus för att leka med mina vänner (typ två gånger).
.Nu lyssnar jag på The national som ska spela här 1/3. Fast det verkar vara fullbokat. Jag laddar även ner massa filmer som jag behöver se. Black Swan, Magnolia, Ed Wood, Antichrist, Dancer In the Dark, The Squid And the Whale, De Hänsynslösa. Vet inte när jag kommer ha tid att se dem men någon gång kommer jag väl göra det!!
.Idag var jag förresten i stan och shoppade med min vän Andrea Söder. Jag köpte en anteckningsbok. Den kostade 29 kr. Ett riktigt kap!

RSS 2.0