2010

Känner att jag måste, lite kort sammanfatta året som nu är till enda. Det var ett intressant år. Kanske mitt intressantaste hittils. Jag har bytt hårfärg två gånger, nästan blivit kär några gånger och haft humörsvängningar väldigt många gånger. Jag har träffat fantastiska personer, och gjort roliga resor. Den radikala förändring min musikstil fått gå igenom ska jag inte ens prata om. Min filmsmak har knappast ändrats, men utvidgats. Jag har fått framtidsdrömmar också, äntligen!! Och snart, bara några timmar innan nästa år ska ta fart, så ska jag iväg och fira det här med några av de bästa personerna i mitt liv!


 (Mes-inlägg) Hejdå.


"Jul är kul men inte lika kul som att vara ful."

- Alexandra Friberg. Wow. Undrar om denna förbannat fyndiga uttrycksfantasi är genetisk.

Förresten tänkte jag också berätta om lite julklappar, för er som vill veta.


Fick boken "Jul med Ernst" av mormor. Väldigt passande eftersom jag älskar både jul och Ernst. Tack mormor!


Fick den här fina stickade tröjan + 3 st till av mamma!!! Tack mamma!

Fick den här, mitt drömhalsband, av min syster och hennes pojkvän. Tack!



Den här fantastiskt intressana sjalen fick jag av syster 2/3. Tack tack!

Det var några. Kanske tillkommer fler bilder senare.
Fick också, jätteotippat, en HTC Wildfire av pappa :O Behövdes väldigt mycket! Tack!

Bonnie

Idag är nog en sån där dag som jag skulle våga påstå vara en nästan perfekt dag.
Att vakna upp en Onsdags-morgon och inse att skola inte är en aktuell, obligatorisk dagsaktivitet på ytterligare 3 veckor, ger någon sorts oövervinnerlighetskänsla. När man sedan kommer till insikt att det är Julafton om 2 dagar övergår känslan till ren frid. Jag känner mig faktiskt ganska glad just nu, tror jag. Jag äter perfekta pannkakor, grät just till Ronja Rövardotter (av lycka!!), och lyssnar på Bon Iver's perfekta album For Emma, Forever Ago. Trist inlägg hahaha.

Yesterday

Har kommit in i ytterligare en till synes onyttig Beatles-period. Jag skrev onyttig för att det är vad pappa kaller dom. Han tycker att jag inte tar hänsyn till 60-talets andra mästerverk. Att jag bara bryr mig om att älska ett av dessa band. Men jag ser det som en hobby, att älska. Att avguda. Att vara beroende av något. Och hobbies är nyttiga. Nästan lika nyttiga som en perfekt måltid. Hur som helst. Beatles-perioden i ära, tänker jag skriva ner lite häftig basic-info om Beatles för er som inte tycker om google. Samt lägga in massor med fina länkar!
The Beatles var alltså ett brittiskt pop- och rockband bestående av fyra pojkar vid namn John, Paul, Ringo och George. Beatles var aktiva under 60-talet. Ett antal filmer har gjorts med något slags Beatles-tema. Här är mina favoriter: Nowhere Boy, Across The Universe, I am Sam. Det är ungefär de jag kommer på nu. Sen finns ju såklart Yellow Submarine, som jag ännu inte sett. Jag håller inte koll på hur många album Beatles har släppt, men det var väldigt många.
Här kan man hitta en av mina favorit-livekonserter med dom. Väldigt fin. Här kan man se en del av filmen Yellow Submarine, låten Lucy In The Sky With Diamonds. Här är en 15 sekunders intervju med John (fina John), lite kul!
För att ni inte ska känna er helt borttappade så lägger jag upp några av mina favoritbilder på dom också:





Cowboys (100)

Drack precis en kanna glögg. Det är nog det godaste som finns. Kanske godare än chailatte (kolla vad himla sidestream jag var och skrev det utan mellanstreck..) Sitter iallafall nu och lyssnar på Kent och testar lite olika frisyrer medan jag inväntar mitt eventuella kissbehov som borde komma när som helst nu. Pippi-frisyren är iallafall väldigt fin. Komiskt att håret håller sig utstående också. Här kommer förresten en lsita med indianmusik som jag satt ihop: SHOEMOWETOCHAWCAWEWAHCATOWE
 
 


RSS 2.0