Bra dag

Idag har det regnsnöat exakt hela dagen. Men det gjorde inte mig någonting, för jag fick min efterlängtade Team Zissou-mössa och pin. Nu är jag världens lyckligaste. Nu ska jag lyssna på the life aquatic-soundtracket hela kvällen!!

En lördag

Jag sitter. Äter IKEApizza gör jag också. Klockan är sen och jag ska motvilligt iväg på något slags partaj med mina vänner. Trött och deprimerad är jag även. Trött på vintern som sparkar på oss i omgångar, torts att vi redan ligger ner. Juste, jag är extraglad idag, trots min vinterdeprission. Igår fick jag ett anfall av The Life Aquatic-kärlek, och hittade världens bästa hemsida. http://www.thelifeaquatic.org/. Därifrån kan man beställa fina kläder från filmen och så, så jag tog mig friheten (och pappas kort) och beställde en röd Team Zissou mössa!!!! Så här sitter jag nu och väntar på den, som troligen kommer på Måndag eller tisdag. Tydligen fick man förresten en Team Zissou-pin på köpet! Asfett. Längtar! Haj.
(Bild: Jag äter pizza. För er med synsvårigheter)

(Bild: Världens finaste Team Zissou-mössa!)

Recept.

Jag har tråkigt och tänker nu skriva upp lite schyssta recept på mat och saker.
Powermilk: Bra att dricka när du ska sova eller något.
1 kopp mjölk, 2 tsk vaniljsocker, 1 tsk socker, ½ tsk honung, skitlite kardemumma. Värm upp och vispa lite.
Superchokladsås: Gott till glass tillexempel. Eller kanske på vofflor.
(Är aldrig nogrann med hur mycket av allt) Lite kakao, lite smör, lite mjölk, lite vaniljsocker, lite socker, lite sirap. Koka i någon minut.
Hårinpackning: Kul om du har tråkigt, och ditt hår är deprimerat.
Duscha håret, schamponera med en blandning av oparfymerat schampoo och avslagen, uppvärmd öl. (Tvätta ur) Sen har du i en blandning mellan oparfymerat balsam och uppvärmd olivolja i 5 - 20 minuter. (Tvätta ur)
Medidationslistan: Skönt att lyssna på om du ska meditera eller behöver en break från all jobbig lo-fi-skit och hiphop. Det kanske skönaste med den här listan, är att de sjunger på ett främmande språk. SHOEMOWETOCHAWCAWEWAHCATOWE. Mm den har ni sett förut. Min indianlista är det!
Tips till meditationslistan: Mycket viktigt att yoga andas till. Det gör man genom att sakta andas in genom näsan. Djupt och lugnt. Låt syret fylla dina lungor, din hjärna, dina vener. Andas sedan ut sakta med munnen. :)
.

RSS 2.0