Congratulations.

So, I keep getting these periods of MGMT-obsession. Oundvikligt. Dock ingår inte 'Congratulations' i mitt missbrukande. Då jag inte är särskilt överförtjust i det. Kan iochförsig erkänna att jag inte spenderat tillräckligt mycket uppmärksam tid för att kunna yttra min fulla åsikt om det än. Det ska få en chans ytterligare. Snart.

Idag belönades jag med 5 (hittills) nya familjemedlemmar. Tre st bär färgen av Harry Potters uggla, och två st bär färgen grå. De är nu ungefär lika stora som en fullvuxen Guldhamster.

Idag inträffade något sorgligt. Också. Min, som ni säkert känner till, stora idol/inspirationskälla Ernst Kirchsteiger var i Forum Nacka och signerade exemplar av hans bok Sommar Med Ernst. Såklart missade jag detta då jag låg hemma. I ett hörn. Isolerad. Sjuk. Muttrandes över min satanistiska halsbränna och feber. Det var synd. Jag blev ledsen.

Till det kanske mest spännande med detta inlägg. Rubriken. Jag har en gratulation att uträtta. Till mannen, myten, legenden, sångaren, låtskrivaren, greken Yannis Philippakis of Foals. Som vad jag förstår, blir/är 24 år idag. Ha den äran!

(Det hade troligen passat bra med lite bilder här och var/där men jag orkade inte. Jag har istället lagt in 5 hemliga länkar!) 


Pornography.


Jag har, denna vecka, lyckats med några fantastiska saker:

* Inte ätit på 3 dagar. (Inte särskillt fantastiskt egentligen)
* Beställt Peace&Love biljett.
* Beställt ett eget exemplar av Total Life Forever-boxset.
* Konsumerat väldigt mycket, utan att förlora någonting. I form av pengar.
* Ätit skitmycket kött! (Detta var innan mina 3 dagar av fasta).
* Varit uppe hela natten, en natt, med mamma, utan att sova någonting alls! (tsss bus).
* Roat andra på min bekostnad, kanske lite för många gånger dock. (Halvfantastiskt)

Allting känns ganska fantastiskt just nu. Det känns extra fantastiskt att jag har en varm choklad med grädde, en ostmacka, Harry Potter And The Half-Blood Prince och min katt; Kung Peter Den Store Frans-Josef Alexandro Friberg De Saint Etienne, också kallad Frasse, som väntar på mig i sängen. Perfektttttt kväll. Faktiskt. 


Jag tycker om att du hatar mig.

..uppenbarligen.



Okej.

Ja så nu blev allting vitt. I väntan på något annat. Tills vidare, så får det vara.

Cheap and Cheerful

Herregud vilken fantastisk vecka! Jag bara känner att jag måste få dela med mig av varför detta var mitt, faktiskt, bästa påsklov någonsin. Inte på något sätt i skrytande syfte, endast av den enkla anledningen att jag bubblar av lycka som inte kan hållas inombords, instängd mycke länge till.

Jag tror att jag ska göra en lista. På så sätt uppstår förhoppnignsvis inga förvirringar.

1. Jag har asmycket pengar. Asmycket är en överdrift, men om man jämnför med det ogenerösa lilla studiebidrag jag vanligtvis har att leva på per månad så är 5000 ganska schysst.
2. Det har varit soligt och varmt nåstan varje dag. Inte idag. Och inte igår. Men i förrgår. Vill jag minnas.
3. Jag fick idag, nyss, typ 10 minuter sen, reda på att jag har vunnit två biljetter till Gainsbourg som skickas hem till mig i denna sekund!! Varför? Jag mejlade in till sthlms film festival och skrev en motivering till varför jag borde få dom. Så fick jag dom. Skitenkelt.
4. Jag har, utan dåligt samvete, shoppat jättemycket. Och är för tillfället, helt tillfredsställd med min garderob.
5. Jag har fått massa saker av min älskvärda mamma! <3 Varför? Jag är tydligen också älskvärd.
6. Jag har lärt mig uppskatta en råvara kallad Lax. (Det är en fisk) Den är förvånansvärt god, faktiskt.
7. Jag har laddat ner massa fantastisk musik. Vilket alltid är lika uppfriskande.
8. Jag har träffat många av mina fantastiska vänner, bland annat Jenny som varit i England i 3 månader.  
9. (Ifall jag skulle glömma något)
10. Jag har sett mitt lyckotal; 37, överallt. Klockor, bilar, facebook, busstabeller, verkligen överallt. Ashärligt. På något sätt.

Det du. :)))))))))

Den Fria Världen.

Ingarö -08.

Nostalgisk dag. Lyssnar på Florence Valentin och kollar på gamla sommarbilder, vilket får mig att minnas och längta tillbaka till Orminge Karnevalen -08, då FV spelade där. Den och den året innan var nog de roligaste jag varit på. Orminge Karnevalen är egentligen väldigt underskattad. Det var typ det roligaste som fanns när man var yngre. (För mig är det fortfarande årets höjdpunkt<3) Alla man känner och växt upp med samlas i en park och lyssnar på halvschysst musik, dricker, myser, åker karuseller, spelar på lotto, äter massssa, firar att sommaren är här. ÅH. Saknar. 28 Maj, borde du/ni/alla befinna sig i Centrala Parken, Orminge, Saltsjö-Boo, Nacka, Stockholm, Sverige. Hej.

RSS 2.0