Årstiden vi inte nämner vid namn.

Jag kommer nästan inte ihåg hur sommar känns. Försöker friska upp mig med lite Håkan Hellström och sånt. Men snart dör jag, eller flyttar jag till Hawaii.

Jag tror livet får ett lyckligt slut.

Lyssnar på Ted Gärdestad och dör. Nu är det seriöst dags för våren att göra entre. Jag kommer inte klara mig annars.

The Beatles XL

Hej. Idag köpte jag en skitstor Beatles-tröja som jag hittade på Beyond Retro. Den är större än min fars alla tröjor, trycket på den är jättesnett, den är urtvättad och noppig och kostade ovärda 250 kr. (Vilka tror de att de är!?) Hur som helst så blev jag lite kär i alla dessa defekter och gjorde något som jag trodde var ett riktigt kap! Nu i efterhand vet jag inte längre. Har iallafall åtta dagar på mig att avgöra min kärlek, vi får se!
(Ja, trycket är så snett i verkligheten. haha. Den är förresten mycket större också.)

Chill.

Hej kul kväll. Var ute med min vän Caroline för första gången i hennes liv. Vi gick till Sjögräs med två av våra vänner och hade det ganska schysst. Kvällen slutade med att jag och Rasmussen drog till honom och skypade med våra vänner Erik och Oskar i typ 3 timmar. Nu, ca 5 faceraper senare, sitter jag här och inväntar soluppgången samt min buss med Women och Oreo's medans Rasmussen sover. Kul. Nu ska jag se Rushmore och dricka lite vatten. Hejdå.

Musik utan åldersgräns.

Har precis upptäckt en gammal favorit när det gäller musik, mode, livsfilosofi osv! Sven Thomas Di Leva Magnusson. Jag har tyckt om honom enda sedan 2005 då jag såg honom live för första gången. Han är otroligt rolig, fyndig, smart, fantasifull, naturlig, kärleksfull och tokig. Och jag berättade ju om min Di Leva affisch som jag fick med mig hem för några veckor sedan, den har jag nu fått en hedersplats på min vägg.
.
.
Mitt favorit album med Di Leva har nog alltid varit "Tiden Faller" för att de innehåller schyssta låtar som Vad är FrihetHeliga Moder, Frukt Grönt och Vatten. Men nu, när jag insett hur många album han faktiskt har gjort så kan jag tycka att det är värt att ge dom andra en chans också. Sen, efter timmar av lyssnande, ska jag göra en spelningslista med mina favoriter. Det som jag gillar mest, höll jag på att skriva, vilket är omöjligt när man talar om Di Leva som i all helhet är extremt skön helt enkelt. Jag menade såklart, en av alla saker jag gillar med Di Leva är hans (troligen inte helt hans, skivbolaget har väl lite att säga till) fantasi och val av albumomslag! Fast jag måste säga att hans kärlek för handritade albumomslag med inklistrade utklipp från tidningar, svalnade helt i takt med 2000-talet inhopp. 80 och 90-talet, då var han rolig!

Min personliga favorit av dessa är det första, Noll. Hans chockade blick, sminket, ett bröst som otippat gör entré från vänster, hans gulliga frisyr och en liten älvvarelse (det är möjligtvis det enda jag inte tycker om). Ett typ helt perfekt skivomslag. Inget man skulle kunna hitta på katastrofala omslag direkt. Men jag tycker om hur varje album har sin egen stil, och att han inte direkt har någon logga utan tycker om att leka runt med olika typsnitt!

Fat burner

Hittade det häftigaste idag. Fat Burner, en dryck som uppenbarligen bränner fett. Jag tror att det här är något av det syntetiskaste och läskigaste jag någonsin sett. Det är någon sorts läsk som jag inte kan bestämma om den är kolsyrad eller inte. Den kommer i tre smaker och färger. Tranbär (röd), Citron (gul) och Grönt Te (grön). Mitt uppe i min fettförbränningsprocess som jag är, tyckte jag det var värt att testa. Den smakar ganska gott i ca 0.9 sekunder, sen upphör smaken och minnet av den att existera ungefär lika snabbt som den kom. När klunken är svald lämnar den inget spår alls, så man börjar undra om man tog någon klunk över huvudtaget. Även detta, är lite syntetiskt tycker jag. Så nu, istället för min vanliga rutin att äta, läsa läxor och cykla på min träningscykel samtidigt så ska jag dricka Fat Burner, äta något och läsa läxor. Lär ju ge ungefär samma effekt. Faktiskt, så ska jag äta massa energigivande saker!
Ovannämnda Fat Burner, istället för träning!
Mörk choklad, för att det är så gott.
En mandarin, med C-vitamin.
En kopp kaffe med grädde i min fina mugg som jag fått av min systerdotter.
Och ett glas vin. För att slappna av, som pappa brukar säga.

Väl förberedd så ska jag nu sätta på lite Surfer Blood och bege mig (mentalt) till Ingolstadt, för en intervju med Victor Frankenstein.

wow, världen suger.

Har verkligen en skitdag. Börjar så fint med att jag försover mig och missar ÄNNU en lektion av uppfriskande idrott och stärker alla redan innan så uppenbara anledningar till mitt välförtjänta IG. Min första lektion var nu den efterlängtade mattelektionen med matteprov (jag måste säga att matteprovet var typ det bästa med den här dagen) om algebra, andragradsekvationer och icke-linjära funktioner och grafer. Det bästa och saftigaste med hela Matte B-kursen. (Sen hade jag någon halvtrist naturkunskapslektion också) Efter skolan åker jag in till stan och gör precis ingenting. (Förutom att ta en chailatte och diskutera pojkar och åldergränser med Rasmus) Sen kommer jag hem och upptäcker att mitt favoritbands spelning som jag köpt biljett till, är flyttad och åldergränsen är nu höjd till 20. Detta får mig att börja gråta och skicka ett argt hat/självmords/hot-mail till Debaser (som jag faktiskt är ganska stolt över). Sen blir dagen ännu bättre av att jag har en supersvår engelskaläxa som tar 2 timmar att göra. Som tur är, är pappa snäll och kommer med Vin, kaffe och kakor till mig och sina engelska synonymer så jag överlever även det. Nu är jag helt slut och deprimerad och borde sova. Men först ska jag skriva i min dagbok om hur dåliga pojkar är och läsa om saker som gör mig glad, typ flygplanskrascher och självmordsbombningar.
Mmm, älskar att googla kött. Blir så vansinnigt hungrig då.

Har ett munspel

Äger nu ännu ett munspel. Ett Hohner Marine Band i C. Riktigt fin liten sak i trä. Ej kromatiskt, men det går bra iallafall. Bra köp, det var efterlängtat.

Att gå i ide.

Jag har under en veckas tid, dragit mig tillbaka. Gömt mig från allt som heter vinter, kyla och dagsljus. Jag har levt på endast vatten, frukt, kärlek, halstabletter och te. Jag har drabbats av världens alla djur-influenser (Fågel, svin, katt, hund, ko osv...) och befunnit mig någonstans mellan 36 - 41 grader i kroppstemperatur. Mina inälvor har jag försökt hosta upp varje 5-minuter även fast kroppen envisas med att hålla dom kvar. Och nu, efter en vecka av obehag, känner jag mig rent olycklig. Har verkligen ingen lycka kvar i kroppen. Vet du hur hemskt det är? Som om sjukdomen var någon invärtes dementor. Äh jag vet inte. Nu ska jag duscha, ta en promenad och sen kolla på sagan om ringen.
.
.
Om det ska vara någon mening alls med det här inlägget så kan jag ju lika gärna lägga in en liten lista med den musik som fått mig att överleva ungefär. Här är den.
.
.
(Har iövrigt absolut inga intressanta bilder att lägga upp, därav tråkigt, naket inlägg)

RSS 2.0