Lite för stor lite för snabbt.

Jag sitter. I ett mörkt rum. Med öppet fönster. Utan bh. Utan tidsbegrepp. Äter kokos. Är förbannad på en ny spotifyreklam där Jacob från twilight kommer in och säger "Hello, I'm Taylor från the Twilight-saga. You're listening to spotify", sen slutar reklamen. Utan något vidare märkbart syfte mer än att inget överdrivet Twilight-fan komemr vilja köpa spotify premium nu när de får höra Jacob säga en mening i timmen. Väldigt smooth Spotify, väldigt smooth. Mina enda riktiga planer för ikväll är egentligen att äta kokos, läsa lite HP, spela lite piano, planera mitt framtida hem. Jag är ännu bara på kokos-delen. Godkväll.

Förresten så har jag tröttnat på arbetslivet. Helt. Kom dock just på ett yrke jag skulle kunna tänka mig att bli som stor. Socialarbetare, Socionom, socialsekreterare. Kanske.


Utkast från dagboken 23/6 - 5/7, 2010

- ... jag har sagt det till dig. Så varför bryr du dig inte? Varför låter du informationen rinna genom dina fingrar som obetydlig sand?


- Min personlighet är relativt okänd för alla från början, så vad är det som intresserar dem?

- Jag tror att jag lever i en frånvarande verklighet.

- ... den här frånvarande verkligheten, jag tror det ligger någon sanning i den.

- Jag är så glad. Oh. Tid. Jag älskar tid.

- Stor, snart är jag så stor.

- Sommaren är min bästa vän. (Vilken klyscha, skulle säkert kunna vara med i någon låttext av den där Hellström eller Winnerbäck).


Avada Kedavra

J.K Rowling är nog min största inspirationskälla.

Jag fick lite lätt panik idag, när jag såg den här videon och insåg att jag måste läsa Harry Potter-böckerna nu. Jag må vara några år sen, jag må ha läst första boken en gång i tiden utan att ha fastnat. Men nu ska jag läsa dem alla innan sommaren är slut. Allvarligt. Jag började brutal-gråta, när jag tänkte tanken att få träffa någon från Harry Potter filmerna i verkligheten. Så nu sitter jag, på sida 14 i Harry Potter och de vises sten. (tänkte att det var lika bra att börja om från början) Och jag överväger att skippa min helgens planer och isolera mig någonstans med lite mat och bara läsa. Som jag gjorde med de 3 första Twilight böckerna. Jag känner allvarligt ingen lust att göra någonting. Mer än att läsa. Och självklart, lyssna på Harry Potter-soundtracken.

I övrigt är mitt jobb ganska kul. I Tisdags gjode jag, typ ingenting. ringde samtal. I onsdags var jag på bäversafari i några timmar. I torsdags spelade jag golf. Och intervjuade lite. Och idag stod jag utanför Forum och dansade och delade ut lappar. Och skrev lite. Och jag tjänar pengar på det här. Känns bra. Nu vet ni.

fest i val

Hej, jag stod längst fram på The Kooks. Det gjorde min vecka. Dock, de faktum att jag överlevde tältningen, var där med fantastiska vänner, såg andra bra band, hade schyssta grannar, levde på nudlar och nutella bidrog lite också. Vårat camp hette Fat-camp. Dock borde de hetat Drama-camp. Om man nu ska ha uppenbara namn. Jag kallades bitter. Jämt och ständigt. Pga att jag var bitter de första 2 dagarna över en väldigt massa. Sen var jag glad. Vilket tydligen inte spelade någon roll då jag redan var märkt. Det gjorde inget iof. Nu ska jag äta kött och blondera mig. Det kommer troligen inte upp några bilder, då min mobil inte går att ansluta till datorn, jag hade inte med mig någon digitalkamera och jag glömde plocka fram min analoga ur väskan. eehehehe.

Förresten, jag har ett biljardbord. Som är fint. 

RSS 2.0