Spontanitet,.

Tja, nu drar jag på festival. Med en väska som är orubbar. Och ett hår som bär höstens 100 nyanser. Schysst!  Återvänder på Söndag. Hejdå.

(Ack jag tror mina ögon sviker mig, jag skådar regn!)


Twoface.

Idag gick jag på bio med Caroline. Henne har jag saknat (hon har tjänat pengar istället för att hänga med mig). Jag fick en asgod café-macka gjord av henne, och hon fick en dikt av mig!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej jag heter Josefine Tyra Rebecka Friberg, jag är 16,9 år. Jag har en tendens att prata lite för mycket lite för ofta och skratta övernaturligt högt. Jag har problem med att fråga om hjälp i mataffärer, springa till bussar, sola skitlänge, gå på toa ute i naturen (har blivit bättre på det faktiskt), lukta på kött. Jag är oftast inte skitmörkädd, bara ibland. Jag tycker om att uttrycka mig om hur jag känner, och älskar att observera folk och dess reaktioner till mina uttalanden. Jag är rädd för lukten av bensin, höga höjder och alla djur som lever i havet. Jag har förändras under det senaste året, mer än jag gjort i hela mitt liv och jag är relativt nöjd med vem jag är. Jag tycker att Saltgurkan gör Cheeseburgaren komplett! Godnatt.  


Hejhopp.

Ny Header. Foto: Johan Bengtsson, redigering: Josefin Friberg.   

Värt.

Min Lördag var såhär:

Vaknade 09:00 -> Åkte in till staden för att möta Johan. (Enligt planeringen tänkte vi ta oss in i Storkyrkan och hälsa på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels bröllop. Men eh, det var avstängt). Vi köpte varsin glass för 5 kr. Sen åkte vi till djurgården för promenad. Jag var hemskt imponerad av alla stora stridsbåtar och ubåtar som Johan kunde namnen på, så jag passade på att fotografera! Väl ute på Djurgården prominerade vi i några timmar tills vi inte visste vilka vi var eller vart vi befann oss. Då hittade vi världens roligaste labyrint, som i Harry Potter Och Den Flammande Bägaren, det var en aning häftigt. Där lekte vi i någon timme, samt lämnade en helig lapp med en gåta på i slutet av labyrinten. Efter ytterligare någon timme av fotande åkte vi hem. (Med varsin cheeseburgare i magen. ehehehehe). Efter att jag kom hem och varit hemma i 1 timme skulle jag iväg igen. Hem till pappa för att sedan träffa Elsa och Hanna. Vi gick på en spelning på någon biljardbar som vi lyckades ta oss in på, först, vi blev dock utslängda 4 minuter innan våran kompis band skulle spela, för att vi inte var vuxna, än. (De bad oss att gå faktiskt. De slängde inte direkt). Efter att ha väntat i 1 timme på Burger King kom de ut från spelningen och vi drog oss hem till den ena mannen. Där hade vi roligt med våra vänner och drack öl och något vidrigt. 03:00 började folk dra sig tillbaka. 04:00 hade vi (jag) lite svårt att sova. 06:00, typ, gick min och Hannas buss mot Gullmars. Paus i Slussen för äckliga frukostmackor och toast med sliskig ost. Någontimmesenare tog vi en buss till Sickla. Därifrån gick vi till forum. Påvägen smet vi in på en kyrkogård och letade upp lite bekanta. Sen åkte vi hem. Nu. Efter 25 timmar utan sömn. Mår jag inte så jättebra. Ärligt talat. Så nu ska jag sova. 


Radio-Activity

Tanke-läsning borde vara möjligt. Jag önskar det vore det. Egentligen, borde inte tankar få vara privata. Iallafall inte tankar om individer. Alla borde få veta vad alla tänker om dem. Kan jag tycka. Livet, eller inte livet i sig, men delar av livet, ibland, skulle vara så mycket lättare då. Ifall man slapp berätta och förklara saker. Dock skulle ännu större delar av livet bli mycket svårare och jobbigare. Con; kanske helt onödigt egentligen. Eftersom man lika gärna kan lägga fram faktan (tankarna) muntligt. Det borde man göra. Alltid. Och att skylla på att man "inte vågar" är bara patetiskt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej jag heter Josefine Tyra Rebecka Friberg, jag är 16.9 år. Jag är egentligen jätteblyg och tillbakadragen. Jag har jättedåligt självförtroende och beter mig oftast rent patetiskt i pressade situationer. Jag är rädd för mörker, ensamhet, tystnad, människor som kommer för nära för snabbt, mig själv, fördomar, provning av ny mat. Jag har en tendens att förstöra saker och åstadkomma psykisk smärta hos mig själv lika väl som hos andra. Jag är en sammanfattning av ungefär 437 olika karaktärer/personligheter. Klyschigt, eller hur?


Vulture, apple party.



Jag har en polotröja! Och ett häftigt äpple. Likhet: det faktum att de båda är randiga.

Statistik: OBSERVERA

Kan inte alla som någon gång om dagen/veckan/månaden/ibland kollar/har kollat in min blogg säga det? Skriv något häftigt som ditt namn eller din blogg eller en hälsning eller din sås- eller bilmärkesfavorit. För jag har massa (nu gjorde jag det igen, NÅGRA*) okända bloggläsare. Vilket skrämmer mig. Efter att ni har gjort det ska ni ut och utforska världen

Transcendenta själar.

Enligt mina trogna läsare, är det uppenbarligen stor efterfrågan på blogginlägg, (stor och stor, tro inte att jag har 1000 läsare som tjatar om att jag ska ge dem inlägg till höger och vänster var 4e timma, jag har mer typ ett två siffrigt antal läsare) så jag tänkte ta mig tid att skriva ett!

...

Blogga är allmänt svårt. Och det här blir troligen Vintergatans tråkigaste blogginlägg. Jag vet! Jag kan lägga in rolig länk. Varsågod. Hahhahaha jag dör. Troligen roligaste videon jag sett på länge. Haah. Eller den här. Herregud var hittar jag allt!?

En lista:

1. Jag ska till P&L snart. Inte särskillt pepp. Men det kommer väl.

2. Jag ska jobba och tjäna pengar i sommar. Känns asbra.

3. Jag ska tydligen kanske till Emmaboda också.

4. Jag har skittrassligt hår.

5. Jag har sommarlov = massa dödtid att behandla, snart.

6. Jag tänkte snart se Antichrist och ev. Blair Witch Project.

Tja


RSS 2.0