The Beast-board.





Gör äntligen något med min fula skateboard. Vet dock inte vad för kroppar de får än. Kanske mänskliga, kanske formlösa, kanske oidentifierbara. Troligen oidentifierbara. BEAST har ingen betydelse eller syfte. Mest ett resultat av mycket lyssnande på band med namn innehållande djur. T ex Grizzly Bear, Foals, Patrick Wolf och mycket djurritande. Antar jag. 


Kommentarer
Postat av: hanna

du är så dålig på att rita...........vill kräkas på dig så dålig är du................................................... sämst är du häng dig......



2010-08-21 @ 15:07:36
Postat av: emelie

HAR DU RITAT? FAN VAD GALET FINT!!! och djur är verkligen det svåraste haha lär mig!



SVAR: vill se NU! bästa höst tvn är gossip girl!

2010-08-24 @ 21:05:49
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/
Postat av: emelie

SVAR: inte? för det var verkligen asfint! får väl öva lite hihi men vart börjar man? hur vet man hur ett kranie ser ut? :p åh men vad bra! kul att de passade hihi! verkligen :D du får visa! ja, det tycker jag verkligen! i alla fall ta en fika och kanske plugga lite om vi har något :p eftersom vädret är så tråkigt nu behöver man något mysigt! ja! ingen aning om när det kommer här :o men enligt klippet börjar det trettonde september i usa, lär ju komma upp på internet då eller den fjortonde ;)

2010-08-25 @ 22:56:47
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
class="formskugga" Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
class="formskugga"
URL/Bloggadress:
class="formskugga"
Kommentar:

Trackback
RSS 2.0